Furuset, Oslo

Granstangen Park ligger mellom Furuset senter og Høybråten, og her er vi deleiere i et flott boligprosjekt som er under oppføring. Totalt blir det ca. 660 nye hjem, med garasjeanlegg, barnehage, fellesarealer og næringslokaler.

Vi eier og skal leie ut 101 av disse, flotte 2- og 3-roms leiligheter hvor alle beboerne får glede av felleslokaler et godt stykke bortenfor det vanlige. Her får du resepsjon med dagligstue, selskapsrom med fullutstyrt storkjøkken, treningsrom, 2 gjesteværelser og 25 garasjeplasser.

Leva

Granstangen Park

  • 101 stk. 2 og 3-roms leiligheter
  • 300 kvm fellesareal bestående av resepsjon med Leva koordinator, dagligstue med kaffebar, selskapsrom med kjøkken og eget trimrom
  • 25 garasjeplasser
  • Ikke byggestartet. Estimert ferdigstillelse våren 2026
Leva Granstangen Park

Et godt og sosialt hjem mellom Furuset og Høybråten

Granstangen Park er et stort boligprosjekt i regi av JM Norge, Nordens største boligbygger. Boligene vil få en fin beliggenhet mellom Furuset, Høybråten og Ellingsrudåsen/Karihaugen. Tomten ligger skrånende mot vest og nord, med flotte friareal i nord. Dette prosjektet blir flott opparbeidet og får bilfritt torg, parkmessige utearealer, cafe og dagligvareforretning. Gran barneskole, den nye Granstangen ungdomsskole, spennende skulpturhage, Furuset senter og Verdensparken ligger i kort gangavstand fra boligprosjektet. Området har flere grønne lunger, og et nett av gang- og sykkelveier tett på tomten. Avstanden til tur- og friluftslivsområdene i Østmarka måles i antall skritt.

Fra boligprosjektet kommer du deg enkelt med t-bane eller buss til Oslo sentrum og Furuset T-banestasjon ligger bare 300 meter unna. Bussforbindelsen er god med jevnlige avganger mot sentrum og Ellingsrudåsen fra Granstangen holdeplass, som ligger i umiddelbar nærhet.

Vil du vite mer?

Kontakt megler eller fyll ut skjemaet nedenfor!

Maria Rostad
Boligforvalter

Tlf. +47 454 23 592
E-post. mr@grunnsteinen.no