Langenga 30, Asker

Nye Hjemom leiligheter til leie på Langenga i Asker – Innflyttingsklare.

I dette store nye boligprosjektet har vi 48 enheter fordelt på 2-, 3- og 4-roms leiligheter samt 24 garasjeplasser (samtlige med elbilladere). Med prosjektets gode beliggenhet i Asker, med Norges største idrettscluster Risenga på ene siden og Oslofjorden på andre, er vi trygge på at Langenga er et meget hyggelig sted å bo!

Hjemom

Langenga

Et moderne, pent og hyggelig hjem i Asker

 • 48 stk. 2, 3 og 4-roms leiligheter
 • Store balkonger og store vindusflater
 • Kvalitetskjøkken med integrerte hvitevarer
 • Vannbåren oppvarming og balansert ventilasjon
 • Privat bod i kjeller
 • Mulighet for garasjeplass med elbillader
 • Sykkelparkering
 • TV/internett er inkludert i leien
 • Busstopp ved prosjektet
 • Asker sentrum har tog, flytog og buss
 • Under 1 km til to dagligvarebutikker
Se ledige leiligheter

Boligvelger

Finn frem til ønsket bolig via boligvelgeren under.

Leilighetene

Om leilighetene

Leilighetene oppleves lyse og luftige ved hjelp av store vindusflater og god takhøyde i oppholdsrom, opp mot 2,6 meter. Stue/kjøkken vender i hovedsak mot sørvest hvor man har utgang til en romslig privat balkong eller til private forhager på inngangsplanet. Leilighetene vil få en god prosjektstandard med bla. 1-stavs parkett, vannbåren gulvvarme, kjøkken inkl. hvitevarer fra anerkjent leverandør og flislagte bad.

Våre leiligheter har fått sitt personlige preg ved hjelp av vår interiørarkitekt som har satt sammen en fargemal som er tilpasset kjøkken- og baderomsleveranse – alt for å skape et hyggelig hjem!

Hjemom Langenga

Et godt hjem i Asker

Langenga ligger knapt to kilometer sørøst for Asker sentrum, i et grønt belte midt mellom Risenga og Leangbukta. Boligprosjektet omgis av skogkledde dalsider og trapper seg nedover mot det frodige naturområdet rundt Einedammen. I nordøst åpner dalen seg mot fjorden og et flott utsyn mot Oslo.

På Risenga er det et eldorado for de som ønsker å være aktiv, med svømmehall, utendørs- og innendørs tennisbaner, helt ny isbane- og idrettshall og flere forskjellige utebaner for all slags sport.

På nordsiden av prosjektet er det stier som tar deg helt ned til Oslofjorden og Leangbukta der Asker Seilforening holder til. Prøv fiskelykken, eller dra på seiltur, om du har båt, eller ta en is på Restaurant Riviera – bokstavelig talt i vannkanten. Lokalt handler man på Kiwi Kirkesletta, eller Extra på Risenga, begge under en kilometer unna.

I nærheten finner du også Holmensenteret, om du vil storhandle, eller ta turen til Asker sentrum som tilbyr alt du måtte ønske. Her finner du Trekanten med et godt utvalg innen både kjede- og nisjebutikker, i tillegg til en rekke små spesialbutikker og spisesteder på gateplan som Asker sentrum er kjent for.

Asker er i tillegg et av Norges viktigste kommunikasjonsknutepunkt, med tog, flytog, buss, og beliggenheten rett ved E 18.

Vil du vite mer?

Kontakt megler eller fyll ut skjemaet nedenfor!

Maria Rostad
Boligforvalter

Tlf. +47 454 23 592
E-post. mr@grunnsteinen.no